De versnellingsbakrevisie-specialist in Oss

VRO is sinds 2000 dé specialist in het reviseren en repareren van versnellingsbakken voor auto’s. VRO controleert en repareert versnellingsbakken van de meeste automerken, waaronder Audi, Mercedes, Volkswagen en BMW. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring met de reparatie van versnellingsbakken, en biedt altijd uitstekende kwaliteit en service, met korte wachttijden. Heeft u een probleem met uw versnellingsbak? Of wilt u een versnellingsbak laten monteren of demonteren? Bij VRO bent u aan het juiste adres voor uitstekende revisieservice tegen scherpe prijzen.

Experts in het vervangen van versnellingsbakken

De revisie van versnellingsbakken is binnen de autobranche een vak apart. De complexiteit van automatische en handgeschakelde versnellingsbakken vergt diepgaande kennis en inzicht. VRO bestaat al meer dan 15 jaar, en heeft ruime ervaring en kennis opgebouwd omtrent de revisie, de reparatie en het vervangen van versnellingsbakken in auto’s. Als klant kun je bij VRO rekenen op een brede expertise. Ieder probleem met de versnellingsbak kunnen wij snel en vakkundig oplossen. Uw auto functioneert snel weer naar behoren, zodat u snel weer de weg op kunt.

Een klein en ervaren team

Bij VRO werken we met een klein en hecht team van specialisten. Onze werknemers hebben gemiddeld 25 jaar ervaring met het nakijken, repareren en reviseren van versnellingsbakken van alle merken auto’s. Ook het inbouwen of uitbouwen van een versnellingsbak is geen enkel probleem. Kom snel langs en profiteer van onze expertise en uitstekende service tegen de laagste prijzen.

Revisie van de versnellingsbak in binnen- en buitenland

VRO is een aanspreekpunt voor het reviseren van versnellingsbakken door het hele land. Wij werken samen met autohandelaren in Oss en omgeving, en met autohandelaren en particulieren uit heel Nederland. Daarnaast bedienen we ook klanten uit andere Europese landen als België, Duitsland, Frankrijk, maar ook landen als Denemarken, Engeland en Noorwegen. Met trots kunnen wij ons dus een internationaal expert op het gebied van versnellingsbak-revisies noemen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken?

Bel ons op 0412 – 652 329 of vul het onderstaand formulier in.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart